Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Vásárlói tájékoztató
Kedves Vásárló!

Az áruházban szereplő egyes termékek kölcsönözhetőek, illetve megvásárolhatóak is. Vásárlás esetén a megrendelt árút postázzuk, vagy személyesen átvehető üzletünkben a Dr. Csányi L. krt. 19/a szám alatt.

Kölcsönzés estén inkább a személyes átvételt preferáljuk, de megoldható a postázás is, ebben az esetben dupla postaköltséggel kell számolni.

Kölcsönzés és vásárlás esetén is szerződést küldünk,
mely tartalmazza a kölcsönzési feltételeket.


A szerződés az aláírás és a teljes kölcsönzési ár vagy vételár 
50 %- árának átutalásakor válik érvényessé.
A fenn maradó összeg a termék kézhezvételekor  fizetendő.


A termék sérülésére, rongálódására illetve ennek kártérítésére
 minden esetben a szerződésben leírtak vonatkoznak.

Méretvétel:

Fontos!
A méretek felvételénél a mérőszalagot ne tartsuk túl feszesen vagy szorosan!

Mellbőség: A karokat lazán a test mellett lógatva mérjük körül a mellbőséget a (hónaljban, karok nélkül) ott, ahol a legnagyobb méretet adja.

Derékbőség: Mérjük körbe a derekunkat ott, ahol a legkisebb méretet adja.

Csípőbőség: Mérjük körbe a csípőnket ott, aho
l a legnagyobb méretet adja.

Szállítási Idő:

Minimum 2 hónap.


A ruhák egyediek, mindegyik kiváló anyagból készült,
és kézzel gyöngyözött, csipkézett.A szerződés tárgya

 A szerződés tárgya az internetes áruházban található mindazon árucikk,
amire a vevő vásárlási megrendelést rögzít. A Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó képekben és leírásban találja meg. 
A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

Rendelés

 Az internetes áruház termékeire rendelést leadni  az áruház honlapján keresztül, vagy az info@nefelejcseskuvo.hu email címen lehet a nap 24 órájában. Bármely egyéb felmerülő problémájára, kérdésére készséggel állunk rendelkezésére e-mailben a fenti címen, vagy személyesen szalonunkban!

Árak

A feltüntetett eladási árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Az Eladó fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azonban mindig a megrendelés pillanatában feltüntetett árak vannak érvényben.

Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Az oldalon megjelenő termékkínálat hétről hétre vagy akár napról-napra változhat. Ha egy termékből elfogy a raktárkészletünk vagy nem más okból nem áll a rendelkezésünkre (pl. nem beszerezhető az anyaga) azonnal kikerül az Áruház kínálatából, vagy - ha már a rendelést esetlegesen leadta - erről a Vevőt e-mailben azonnal értesítjük. Természetesen a raktárkészletet késedelem nélkül igyekszünk pótolni és amennyiben a készítőknél még fellelhető a termék, természetesen Nálunk is ismét kapható lesz. Érdemes tehát Áruházunkat folyamatosan látogatni.

Elállás joga

 A Távollévők között kötött szerződésről szóló 17/1999 (II.5) Kormányrendelet értelmében a Vásárlónak jogában áll 8 napon belül a vásárlástól elállni. A nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik amikor a Vásárló a csomagot átvette. A visszaküldött áru ellenértékének a foglalón felüli részét az Eladó a
sérülésmentes, hiánytalan csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül visszajuttatja a Vevőnek. Az ellenérték visszajuttatása kizárólag átutalással történik.  A rendelet értelmében a felmerülő postázási költség a Vásárlót terheli. A termék sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik. Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem áll módunkban átvenni.

Személyes adatok védelme

A  webodal látogatóit nem kötelezzük regisztrációra sem az oldalunkon való böngészéshez, sem a megrendeléshez. A Vevő által megadott személyes adatokat minden esetben diszkréten kezeljük és biztosítjuk a Vevőt arról, hogy adatait kizárólag a ruha elkészíttetésére és kiszállítására használjuk fel. Amint ez megtörténik, adatait töröljük a rendszerünkből.


Kellemes böngészést kívánunk:

A Nefelejcs csapat
www.nefelejcseskuvo.hu
info@nefelejcseskuvo.hu
tel:0670/5057707

tel:0630/6083627A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!